tisdag 4 februari 2014

Longering

Tanken var först att Mac skulle fått röra sig igår. Men planerna ändrades lite så idag fick det bli istället. Misstänker att han har träningsvärk från i söndags, i alla fall har jag det. Kan inte ens gå! 

Idag longerade jag Mac i alla fall. Blev mycket trav och lite galopp i båda varven. Han var pigg som vanligt och sprang på väldigt bra. Dock var det lite halt så efter 20 min avslutade jag och skrittade av han i 10 min. 

Sammanlagt 30 min fick det bli, bättre än inget! Idag flyttade även hästarna till den stora sommarhagen så jag misstänker att de levt rövare i hagen idag och rört på sig en del! ;) 

Förhoppningsvis hinner jag rida i morgon annars blir det på torsdag. Jag hoppas verkligen paddocken håller sig ridbar nu! Jag vill absolut inte att Mac ska bli stående igen, varken han eller jag mår bra av det. 

Hur har ni lyckats hålla igång era hästar nu under vintern? 

1 kommentar:

  1. Sv: haha jaa det tar ju en del tid alltså, men det är okej när man får dom framridna och klara som jag får när jag hjälper andra.. Annars skulle jag inte hinna med mina egna och dom är ju trots allt viktigast :) Så jag förstår dig, det räcker egentligen med en ;)

    SvaraRadera